View My Stats

Tuesday, November 23

yang bergelar perempuan,

Perempuan apabila...

1) Sembahyang 5 waktu sehari semalam

2) Puasa di bulan Ramadhan

3) Memelihara tubuh badan dan kehormatan dirinya

serta

4) Taat pada suaminya


maka masuklah dia dari pintu syurga mana sahaja yang dikehendaki.

:')

AllahuAkbar.

Monday, November 15

Say Cheese :)

I was bored.
So this is what I did.
On seenow.com
Inspired by janganpercayacakapboink






Muahaha :)

Thursday, November 11

Kayuh Lagi :)


One Awesome Day :)
Location: Bukit Cerakah, Shah Alam
Celebrating our kemerdekaan
and getting closer to nature.


Hi. My name is Elani. But you can call me HELIZA.
And I'm pretty much happy rite now :)

Our out-of-breath faces.

Babang Filza merajuk.


Babang Filza dah tak merajuk :)

Hey, pandang sini!


Pandaiii :)










*Filza buat muka ragu-ragu selamat dimakan ke tak


Zuraihan. Raihan. Filza. Kak Sah. Boink. Acap. Mokhsin. Lotter. Shah.
Nanti buat macam ni lagi!
Ajak ramai-ramai
:)



Wednesday, November 3

Sayang








Terima kasih,



Kawan-kawan.
Yang selalu buat aku ketawa lupa dunia.
Yang sanggup selalu ambil dan hantar pulang ke rumah.
Yang banyak tolong dengan kerja-kerja sekolah; terutama web design, en.mama dan lain-lain.
Yang xpernah jemu ajar aku itu ini.Walaupun aku seloww sangat-sangat.
Yang bawa shooting satu Kuala Lumpur, Selangor dan hampir ke Melaka.
Yang tahan dengan aku yang sellooww sangat dari bermacam aspek.
Yang tak pernah biar aku seorang bila aku sedih.
Yang sentiasa angkat telefon dan balas sms juga IM di facebook bila aku perlukan seseorang.
Yang kasik pinjam itu ini.
Yang sentiasa memberi kritikan membina.
Yang bawa jalan-jalan bergumbira berfoya-foya ke sana ke mari.
Yang kasik penginapan percuma di kediaman mereka.
Yang pergi berhari raya bersama-sama.
Yang selalu cakap 'elani boleh, elani!' bila aku dah putus asa.
dan macam-macam lagi.
Tak terhingga nak sebut satu persatu.
Tak terhingga.
Sama juga macam terima kasih aku.
Tak terhingga.
:)
Maaf kalau aku bukan jenis yang reti macam-macam untuk balas balik budi korang.
Nak hantar ambil, lesen ada tapi penakut.
Nak ajar photoshop, nak ingat shortcut pun terkial-kial lagi.
Nak protect kawan-kawan lintas jalan, sendiri lesen L pun belum lepas gamaknya
Apa yang aku mampu, doa yang terbaik untuk semua.
Itu saja yang aku mampu, kawan-kawan.
Dan aku tahu Dia Maha Mendengar. Lagi Maha Pemurah.
Semester hampir berakhir. Kita dah berjaya meloloskan diri (is that even a word?).
Semoga kita berjaya dapat apa yang kita inginkan bila keputusan keluar nanti.
Semoga yang baik-baik dan lebih enak dari semester lepas.
Jumpa semester depan tau?
Ily, people.
Tak apa lah, sekali sekala nak buat ayat touching-touching, ayat-ayat sweet-sweet kan? :)
*blushing*

Tuesday, November 2

Heartbeat

video

Stop tryin' to steal